Φοιτητικός Πανελλαδικός Διαγωνισμός
JA START UP 2020JA Greece's Virtual Final START UP Competition 2020


Ομάδες που συμμετέχουν

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις ομάδες που συμμετέχουν στον Online Διαγωνισμό

<

Διαγωνιζόμενες επιχειρήσεις με αλφαβητική σειρά βάσει επωνυμίας: 1. Η Cactus: Διαγωνίζεται με ένα σύστημα διαχείρισης της διαδικασίας συλλογής υφασμάτων που προορίζονται για επαναχρησιμοποίηση ή ανακύκλωση.
 2. Η Cloud diabetes sound notification: Διαγωνίζεται με ένα σύστημα που ειδοποιεί τους ασθενείς με διαβήτη -και τους δικούς τους- ότι παθαίνουν υπογλυκαιμικό ή υπεργλυκαιμικό επεισόδιο.
 3. Η Colombo: Διαγωνίζεται με μια πλατφόρμα φιλοξενίας αγγελιών εύρεσης χώρων για επαγγελματική ή προσωπική χρήση με ψηφιακή περιήγηση.
 4. Η Crowdy: Διαγωνίζεται με μια εφαρμογή που ανιχνεύει τα μέρη όπου επικρατεί συνωστιςμός όπως σε λεωφορεία και δημόσιες υπηρεσίες και στέλνει ειδοποίηση.
 5. Η Dr.IV: Διαγωνίζεται με ένα σύςτημα διαχείρισης ορών σε νοσοκομεία και κλινικές για να μειώνει της επιπλοκές που προκύπτουν από σφάλματα ορών.
 6. Η FUND.IT: Διαγωνίζεται με μια εταιρεία consulting εταιρεία που συγγράφει της αιτήσεις χρηματοδότησης των Startups με στόχο επίτευξη της ποιοτικότερης δυνατής αίτησης.
 7. Η HomeGRown: Διαγωνίζεται με εφαρμογή που εντοπίζει ποιοτικά ελληνικά ΠΟΠ προϊόντα και φέρνει σε επαφή της καταναλωτές με της τοπικούς παραγωγούς.
 8. Η ΜamaBear: Διαγωνίζεται με ένα λούτρινο αρκουδάκι που επιτρέπει της γονείς να ηχογραφούν μηνύματα και το αρκουδάκι τα αναπαράγει όταν το μωρό κλαίει ή γελάει.
 9. Η Parkoptikon: Διαγωνίζεται με ένα σύστημα smart parking που «βλέπει» αν οι θέσεις είναι ελεύθερες ή κατειλημμένες και κατευθύνει της οδηγούς σε ελεύθερες θέσεις.
 10. Η Reflectro: Διαγωνίζεται με γυαλιά οράσεως με scanner για τον αμφιβληστροειδή, που εντοπίζει το πρόβλημα όρασης του καταναλωτή, ειδοποιεί και κάνει ρυθμίσεις.
 11. Η Reset: Διαγωνίζεται με ένα online shop προωθεί προϊόντα ένδυσης και υπόδησης που δεν καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και σέβονται απόλυτα το περιβάλλον.
 12. Η Spotaki: Διαγωνίζεται με μια γλάστρα που συνδέεται με εφαρμογή στο κινητό του χρήστη και τον ειδοποιεί για της ανάγκες του φυτού κάθε στιγμή, δίνοντας και συμβουλές.
 13. Η TransportWay: Διαγωνίζεται με υπηρεσία που επιλύει προβλήματα που αφορούν, τον κλάδο του εμπορίου και των μεταφορών εντοπίζοντας οικονομικά πακέτα.
 14. UniverCity: Διαγωνίζεται με μια εφαρμογή που αποτελεί έναν πλήρη φοιτητικό οδηγό για την εξω – πανεπιστημιακή ζωή με εξατομικευμένες προτάσεις για τον φοιτητή.
 15. WheelYouHelp: Διαγωνίζεται με ένα σύστημα ανίχνευσης πτώσης που ενσωματώνεται σε αναπηρικό αμαξίδιο και ειδοποιεί για την τοποθεσία ή τον τύπο της ανάγκης.

Δείτε το Live Event και στα παρακάτω Social Media